zondag 27 oktober 2013

Schaapje

En mijn 3e schaap na het patroon van stip en haak is een feit. Deze in opdracht gemaakt om als kraamcadeau te geven. En omdat het weer vandaag bar en boos is kon ik lekker door haken.
Het lichaam gaf nogal wat strubbelingen, nu die klaar is en ik zet hem naast me andere schaap blijkt hij dus ook kleiner te zijn, scheelt niet veel maar wel wat, geen idee wat er fout gegaan is want heb gewoon het patroon gevolgd, a la het is handwerk en verder is het wel een schatje geworden vind ik zelf.

maandag 21 oktober 2013

1ste gehaakte sjaal

Na heel veel mooie sjalen voorbij hebben zien komen toch ook maar overstag en begonnen aan een sjaaltje. Okeee hij is niet zo mooi als ik zou willen en is iets kort geworden maar voor een 1ste poging mag ik zeker niet klagen vind ik zelf. Dit smaakt zeker naar meer gezien ik een sjalen tik heb maar zon eigen gemaakte is natuurlijk nog veel leuker en nog snel gemaakt ook.


maandag 14 oktober 2013

Mini amigurami schaapje

Dit patroontje zat in mijn swap pakketje en die moest ik natuurlijk wel even maken. Hij is heel schattig geworden maar wat een priegelwerkje nog hihi.


Ik ben zelf het weekend ziek geweest en helaas vandaag nog niet fris. Hebben meer van jullie al een griepje tepakken?

zaterdag 12 oktober 2013

Slak invasieee

Ik ben eigenlijk helemaal niet van het in meervoud haken van dingen, maar deze leuke slakjes moest ik gewoon wel in meervoud haken <3 .. ze zijn zooo schattig.. ik twijfel alleen nog of ik er sleutelhangers van moet maken.


woensdag 9 oktober 2013

Gehaakt schilderijtje

Ik heb ze heel veel voorbij zien komen en wou toch ook echt 1 gemaakt hebben. Dit word een kraamkadootje voor een schapen fan. Ze krijgt een meisje maar heeft de baby kamer vrij neutraal. daarom ook redelijk neutrale schaapjes gehouden. Voor een 1ste keer best tevreden. wat vinden jullie?


donderdag 3 oktober 2013

Swap pakketje binnen :D

Ik heb meegedaan aan de haakswap via facebook. En vandaag mocht ik dan mijn pakketje ontvangen. Een super snoezig konijntje die in de vakantie in amerika gemaakt is. Die heeft dus al een heele reis meegemaakt. maar ze mag lekker uitrusten en krijgt een speciaal plekje hier



woensdag 2 oktober 2013

Sleutelhanger en knoooopjes

Ik kom momenteel te weinig aan haken toe en dat begroot mij zeer, maar met 3 banen is het moeilijk soms wat tijd te vinden. Overigens zorgt het haken wel voor de nodige ontspanning.

Deze leuke koeiensleutelhanger heb ik in opdracht gemaakt en de leuke lintjes maken hem echt Hollands

Ook heb ik mijn voorraad knopen lekker aangevuld. Heerlijk is dat als je een mooie zak knopen voor een leuk prijsje kunt bemachtigen.

Mijn volgende project is een leuk kraamkadootje voor mijn collega ik heb nog maximaal 3 week dus moet wel opschieten hihi

fijne dag nog