dinsdag 15 april 2014

tijdje weggeweest

Het is een poosje stil geweest hier op mijn blogje, er zijn hier thuis nogal wat nare dingen gebeurd waardoor ik mijn gedachtes niet meer bij het haken had. gelukkig staat de zon toch weer boven ons en heb ik mij weer een beetje met haken bezig gehouden.
Ik kan alleen nog niet weer vol uit gaan haken want ik heb een huisje toegewezen gekregen dus dat word binnenkort flink klussen en verhuizen :)

Maar ik wil jullie nog wel deze 2 schatjes laten zien die ik gemaakt heb. Het konijn is een kraamkadootje en het girafje vond ik gewoon te leuk om niet te maken.Ik hoop weer wat regelmatiger terug op blogland te kunnen komen want het blijft wel heel erg leuk.

5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt niet zo best. Ben blij voor je dat het zonnetje weer een beetje aan het schijnen is.
  Alvast veel succes met klussen!
  Je creaties zijn leuk geworden.

  Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je een huisje krijgt!! Succes alvast!!
  En je haaksels zijn leuk!!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn je weer op je blog tegen te komen. En fijn dat je na een nare tijd weer de weg omhoog hebt gevonden. Succes en veel plezier met het klussen en opknappen van je nieuwe huis. Maak er een fijn thuis van.

  Liefs, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die giraf ik heb al al vaak voorbij zien komen erg leuk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankjullie :) het is inmiddels alweer een maand verder maar ik ga het weekend over. dus na het weekend kan ik weer lekker gaan haken :) ik heb in mijn huisje een heus wolhalla gecreeerd dus helemaal happy

  BeantwoordenVerwijderen