vrijdag 20 september 2013

Huil momentje

Wie kent dit :( druk aan het haken, moment dat je de oogjes moet pakken, bakje vol alle maten en achterkantjes .... BOEM.. op de grond :( overal oogjes en achterkantjes.. en dat na een lange werkdag kan er echt om janken. Op zich de oogjes aardig weer bij elkaar kunnen zoeken op maat, maar weet niet meer welke achterkantjes waarop moesten.. Echt zo stom..


3 opmerkingen:

 1. Ik ken het gelukkig niet maar kan het me wel voorstellen.
  Moet erg vervelend zijn (zachtjes uitgedrukt dan).
  wat ik hier doe als ik een oogje zonder achterkant heb dan kijk ik naar een andere achterkant of dat ook past en dan komt het ook vaak goed.
  Eerst bewaarde ik ook zo de oogjes waardoor er toch geregeld oogjes door elkaar gingen.
  Nu houd ik ze in de zakjes op maat en kleur.
  Ziet minder netjes uit in de bak maar wel beter om het bij elkaar te houden en stel de bak valt dan hoef je alleen maar zakjes te rapen.
  succes met op maar zoeken verder. geen leuk klusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh nee! Dat is idd een grote ramp :(
  Sanne hierboven heeft een tip en zo doe ik het ook.
  Ben namelijk nogal klunzig aangelegd, en bij mij valt er ook heel vaak wat. En in zakjes raak je de achterkantjes niet kwijt.
  Toch een fijn weekend gewenst meid xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjullie wel voor het medeleven. Ik heb het meeste weer netjes bij elkaar alleen die achterkantjes zal lastiger worden. Ik heb op verschillende sites besteld en daar zat ook weer verschil in welke achterkantjes je erbij kreeg. maar de tip van de zakjes ga ik wel gebruiken, vond het zo rommelig worden met al die zakjes maar na dit heb ik toch liever een rommeltje dan alles op de grond :)

  BeantwoordenVerwijderen